Ѓоко Јовиќ со нова песна и спот

August 1, 2020 intvaustralia 0

Песната е насловена Звезда најслатка ,музиката е на Лазар Цветкоски ,текстот на Магдалена Цветкоска . Видеото е снимено во Австралија со М16 продукција погледнете