Туше ѓи наградува своите фанови!

Додека другите фрлаат пари по фб.спонорирајки своите постови и песни ,фолк пејачот Благојче Стојановски Туше реши парите наменети за маркетинг да ги поклони на своите фанови. Добитник на парична награда е секој онај кој ќе сподели негов пост и се разбира кој од нив ќе има највеќе лајкови.Инаку Туше важи за голем хуманитарец,тоа ни го потврдиа оние кои го познаваат добро,често донира за болни луѓе а и парично помога на разни апели кои стигаат за него.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*