Почина уште еден Македонски пејач


Штотуку престана да чука едно благородно срце на човекот боем голем љубител на Македонската песна. ПОЧИВАЈ ВО МИР ПРИЈАТЕЛЕ БЛАЖЕ БОГЕВ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*