Групата „Бисер“ од Демир Хисар после 40 годдини од нејзиното оснавање денека ја доби највисоката награда за „ЖИВОНО ДЕЛО“

July 27, 2020 intvaustralia 0

Групата „Бисер“ од Демир Хисар после 40 годдини од нејзиното оснавање денека ја доби највисоката награда за „ЖИВОНО ДЕЛО“ за 2020 г, Од мое име […]