Ова лето искористетего ваучерот во хотел Престол Охрид

Ова лето сите во Охрид…Во хотел Престол аранжман,

5 ноќи/6 денови – 100 евра по особа со вклучен појадок

деца до 7 години гратис, 7-12 години 50 % од цената.

Искористете го ваучерот паметно.Ве очекуваме 😀

Информации и резервации на 046/277-858 , 070/378-288 ,072/233-781

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*