УШТЕ ЕДЕН ПЕЈАЧ ДОБИ 400 ДОЛАРИ ОД АВСТРАЛИСКАТА МУЗИЧКА ТЕЛЕВИЗИЈА ИНТВ

July 10, 2020 intvaustralia 0

Вторниот добитник на паричната награда која ја доделува Сателитската Австралиска ИН ТВ е Мирослав Мирчески. “Наградата е поттик за уште поинтензивна работа во иднина.”-вели Мирослав […]

Оваа песна буди емоции!!

July 10, 2020 intvaustralia 0

Оперскиот пејач Давид Миладинов го промовираше спотот за неговата најнова преработка на песната “Послушајте Патриоти”. Видеото се снимаше на доста убави локации во стариот дел […]

МУЗИЧАРИТЕ БАРААТ ОД НАДЛЕЖНИТЕ ДА ИМ СЕ ОВОЗМОЖАТ МУЗИЧКИ НАСТАПИ ВО ЖИВО ВО СИТЕ УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ

July 10, 2020 intvaustralia 0

Мирен простест на членовите на Здружението на музичари „Охридски музички еснаф“. Испратија барање до Министерот за здравство и Комисијата за заразни болести да пронајдат начин […]