Споделете сите да го просветлиме Малески! МИСИРКОВ: ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ! ГРЦИЈА, БУГАРИЈА И СРБИЈА СЕ НЕПРИЈАТЕЛИТЕ НА МОЈАТА ЗЕМЈА?

Тања Каракамишева

Ајде да го просветлиме Малески и да му ги опулиме очите сетне очите му се затворени, а устата многу отворена.

Што рекол Крсте П Мисирков за себе….кој бил, како се чувствувал, како Бугарин или како МАКЕДОНЕЦ?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*