Споделете сите да го просветлиме Малески! МИСИРКОВ: ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ! ГРЦИЈА, БУГАРИЈА И СРБИЈА СЕ НЕПРИЈАТЕЛИТЕ НА МОЈАТА ЗЕМЈА?

May 11, 2020 intvaustralia 0

Тања Каракамишева Ајде да го просветлиме Малески и да му ги опулиме очите сетне очите му се затворени, а устата многу отворена. Што рекол Крсте […]