Поскапи карти, негативен тест и изолација по слетувањето – ова ќе биде новата реалност во авиосообраќајот

May 10, 2020 intvaustralia 0

Многу Македонци од дијаспората, секое лето го поминуваа во татковината. Сега сите со нетрпение очекуваат да се отвори воздушниот простор над Македонија, надевајќи се дека […]

Здружение На Естрадни Уметници

May 10, 2020 intvaustralia 0

Почитувани колеги, ве информирме дека е поднесено официјално барање до владата да најде решение за помош на најзагрозените припадници на нашава бранша. Факт е дека […]