ИНТВ и Маестрал со заедничи концерт во Wollongong

Една од нјактуелните фолк групи во Македонија групата Маестрал за новогодишните празици ќе настапува во Австралија,а веќе на 4 ти јануари Wollongong заеднички концерт на Маестрал и сателитската ИНТВ која ќе го емитува истиот.

Ѓи покануваме сите лјубители на Македонската музика на добра забава ИНТВ и Маестрал.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*