(видео)Има ли Македонец со ќе остане рамнодушен на ова?

Преполна сала, громогласен аплаус,Знамето од кутлеш,извикувања Македонија,земјо Македонска,ова беше прикажано на концертот на Танец кој го одржа во Сиднеј.

погледнете

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*