Игор Џамбазов со нова песна: ”И Племето И Семето” (ВИДЕО)


Koнечнo, во етерот излезе новата песна на шоуменот Игор Џамбазов. Има многу интересен наслов „И племето и семето“. Џамбазов е познат по фантастичните текстови и пораките кои ги испраќа преку своите песни, а тоа всушност е најдоброто во една песна- да допре и да се слушне пораката.


https://www.youtube.com/watch?v=dX5Wl9tQdzs&fbclid=IwAR3yInWB11Kqhfg5Aa2rX5TOoWoOXyCZB8qnYSmy4fJrOU26_cqQJblfqSA&app=desktop

Игор Џамбазов – И племето и семето

Игор Џамбазов – И племето и семето

Gepostet von MAJKA TI I TATKO TI am Donnerstag, 14. November 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*