ПАТЕПИС ЗА ОХРИД ВО „МАКЕДОНИЈА“ ОД 1888 Г.: Верувам ќе ги натера Македонците во туѓи земји и слободните Бугари да помислат за своите несреќни браќа во Македонија

November 15, 2019 intvaustralia 0

Опис на градот од 1888 година: Охрид и околината Многумина што не го виделе тој историски град туку само слушале или читале за него, не […]