Младенци барале однапред пари за свадбата од гостите и откако добиле ја откажале венчавката

November 11, 2019 intvaustralia 0

За некои младенци свадбите станаа повод за добра заработка. Се бараат пари во плик, грепки место цвеќиња, посебни подароци.Но, ова што го направиле свадбен пар […]