Културно уметничкото друштво “Илинден” на насловна на австралискиот весник “Шампион”

November 5, 2019 intvaustralia 0

Весникот “Шампион” пред два дена на насловната страна ги имаше младите играорци од македонското културно уметничко друштво “Илинден” од западен Сиднеј. Еден од насловите на […]