11-тиот турнир на претседателот на KTAA


11-тиот турнир на претседателот на KTAA
Датум: 27 октомври 2019
Место: Rockdale Илинден спортски центар
Вратите отворени 9 сум
Голем мајстор на гревот КвонBe the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*