Малиот Марио кој си доби песна од неговата Тетка слави 6 години

Марио е малото детенце од спотот Марио внуче најмило на Сања Ристеска која пред 3 години си доби песна од неговата тетка познатата пејачка Сања Ристевска.Денес Марио славеше 6 години а неговата тетка Сања објави фотографии .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*