Црногорец вљубен во песните на Никола Бадев: „Македонците не знаат што им остави Бадев“

October 3, 2019 intvaustralia 0

Доказ дека староградската македонска музика е најголем амбасадор на земјава надвор, говори посетата на еден седумдесетгодишен црногорец на родниот град на Никола Бадев, Кавадарци. Дошол […]