Погледнете дел од новиот матрејал на Австралјанецот со Македонско потекло Марјан Васкоски

Марјан ова лето иако беше на одмор со неговата фамилија ,тој искористи некој ден и за снимање нанов матрејал.

Марјан заедно со одбрани музичари снимаше неколку сплетови на одбрани Македонски песни ,во ресторанот “Дедо Димо” во Охридско.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*