Од сега учениците Македонци ќе можат да учат на Македонски од забавиште до 12 години

September 24, 2019 intvaustralia 0

Во радио интервју за информативната програма на Македонски јазик за австралиската телевизиска и информативна мрежа SBS, претседателката на Македонскиот просветно-училишен одбор во Нов Јужен Велс […]