Амбасадорот на Македонската култура – Групата Синтезис ќе гостува во најголемите градови на Австралија

September 13, 2019 intvaustralia 0

Во организација на Feel Balkan   групата Синтезис ќе гостува во најголемите градови на Австралија со концерти во Сиднеј и во Мелбурн. Синтезис во Сиднеј ќе […]