БОГ ДА НИ Е НА ПРВО МЕСТО

September 12, 2019 intvaustralia 0

Во Русија пред неколку години беа погребани четворица млади луѓе,сите руски весници пишуваа за тоа. Беше недела, 10 часот наутро. Во едно семејство таткото му […]