Македонците во Австралија на 8 ми септември ќе протестираат

September 6, 2019 intvaustralia 0

По повод националниот празник 8 Септември Денот на независноста на Македонија, во Австралија, Македонците се организираат преку социјалните мрежи и организации на протести против промената […]