Јанева со писмо до СЈО- сите предмети да се предадат до државното обвинителство

Катица Јанева која е во притвор во затврото во Шуто Оризари во Скопје поради случајот „Рекет“, испратила писмо до СЈО со барање сите предмети да се предадат до државното обвинителство.

Причина за ваквото нејзино барање е затоа што му истекува рокот за работа на ова обвинителство.

За Телма, од СЈО потврдуваат дека пристигнало кај нив вакво барање од Јанева и најавија соопштение.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*