ЗБИРНО МЕСТО И АВТОБУСИ ОД СИДНЕЈ

* Збирното место за собирот е Muster Point (Mawson Primary School, Ainsworth St Mawson ACT 2607), од 11.часот наутро, од каде во 12.30 ќе започне марш до Македонската амбасада. Собирот ќе заврши во 15.00 часот.
* Македонската православна заедница од Австралија Сиднеј) и радиото Сиднеј Македонија организираат автобуски превоз од 7.30 наутро на стадионот на Фудбалскиот Клуб ‘Сиднеј Македонија’/Bankstown City FC (Jensen Park) и 7.45 од црквата Св Никола во Кабрамата. 
* Цената за автобусите е $30 за едно лице или $120 за група од 5 лица. За лица со пензионерски или студентски концесиски книшки цената е $10 од лице.
* Бројот на слободни места е тесно ограничен и затоа препорачуваме итна резервација. 
* Резервации можат да се направат веднаш преку емаил, на moca1@me.com или на телефон 0450 277 091. 
* Резервацијата ќе ви биде сигурна само откако ќе доставите потврда за уплата на сметката Westpac BSB: 032 379 Account: 270 166, со назнака Canberra Bus. Пред да направите уплата, треба да добиете потврда дека сеуште има слободни места.
* Уплата за резервации можете да да направите и во црквата Св. Никола во Кабрамата, по претходно закажување на телефон 0450 277 091. 
* Уплатата направете ја само откако ќе добиете потврда на емаил.
* Доколку сте заинтересирани за автобус од други локации во Сиднеј, јавете се итно на Гоце Јовковски на тел 0407 175 727 и ќе се потрудиме да обезбедиме дополнителен автобус ако има доволно потреба.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*