(видео) Запросување на Лешоцкиот фолк фест

Традиционално и оваа година се одржа Лешочки фолк фест ,на кој зедоа учество 20 фолк пејачи.На крајот на фестивалот цленот на триото Кладенец Сашо Костадиновски ја запроси својата девојка.

погледнетего видеото.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*