Голем хуманитарен концерт во Битола за помош на Лидија Ристевска

August 26, 2019 intvaustralia 0

Фолк естрадата и овојпат излегува во пресрет,овојпат во Император Битола. Лидија Ристевска боледува од прогресивна Мултиплекс склероза со сериозни симптоми како попреченост во моториката, тешкотии […]