Зоран Рутески промовираше нова песна и спот

Фолк пејачот Зоран Рутески по подолго време се враќа на Македонската фолк сцена,да подсетиме Зоран е поранешен пејач на Битолската група Фонтана.Зоран Рутески живее и работи во Америка песната е снимена пред една година а видеозаписот се снимаше дел во Америка дел во Македонија .Спотот го работеше ИН продукција во соработка со Зоран Баловски со неговата продукција од Америка,а беше прикажан премиерно на Сателитската ИНТВ.

Автори на песната се Борче Нечовски текст ,Аразман Николче Мицковски ,Студио Дејан Момироски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*