Орце Стевковски промовираше нов видеозапис

Орце Стевквкоски деновиве снимаше видеозапис во Мариовското село Градешница за кое и е посветена песната ,ние ви го доолуваме.Спотот беше емитуван премиерно на Сателитската ИНТВ а го снимаше ИН Продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*