Се ожени Јовица од групата Молика

Јовица од групата Молика овој виќенд имаше голема свадба,тој се ожени со Габриела со која имаа повеќегодишна врска.Габриела живее и работи во Германија.Сега Јовица и Горан дувачот на Молика се баџанаци . На свадбата беа присутни многу колеѓи од фолк естрадата а за добро расположение се погрижи моментално најбараниот фолкер во Македонија Влатко Миладиновски заедно со неговиот бенд.Екипата на ИНТВ му посакува среќен брак на Јовица и Габриела

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*