МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ОПШТИНА ЗА МЕЛБУРН И ВИКТОРИЈА ИЛИНДЕНСКИ ПОКЛОН ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

August 4, 2019 intvaustralia 0

4 август 2019 година, Мелбурн, Австралија – Денес во дворот на Македонската православна општина “Свети Ѓорѓи и Пресвета Богородица” во Мелбурн, се одржа традиционалниот илинденски […]