Дамјан Стојановски со нова песна која ќе ве наежи – ,,Никогаш северна” (ВИДЕО)

Дамјан Стојаноски, син на прерано починатиот Војо Стојаноски, ги следи стапките на својот татко и ја продолжува неговата мисија, па преку песната работи на афирмација на македонската вистина.

Вчера во етер излезе неговата најнова песна насловена како “Никогаш Северна”.

Mузиката и текстот за песната се дело токму на Дамјан, а аранжманот е дело на Златко Миладиноски.

Слушнете ја во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*