Градоначалник се маскирал во инвалид за да види како се однесуваат социјалните работници, останал шокиран (ВИДЕО)

July 13, 2019 intvaustralia 0

Како дел од еден необичен социјален експеримент, еден мексикански градоначалник се маскирал во лице со посебни потреби, со цел да го тестира односот на локалните […]