Зеки Бекироски најавува нов иструментал и нов спот !

Деновиве во Охрид и Охридско се снимаше новиот спот на Маестралниот клавијатурист Зеки Бекироски.

Во спотот освен Зеки се појавува и Сара од модното студио Црнокрак,спотот е со интересна содрзина каде на слуцајна средба мегу Зеки и Сара веќе летаат искри меѓу двајцата но не иде средба,на заминување на Зеки ми испаѓа марамче кое Сара го зема и има неколку неуспешни обиди да му го врати.

На крај во дожд во силно невреме се наогаат сами на обла и тука започнува нивната врска.Во спотот учествуваат и каскадери ,ке ја видиме Сара како вози мотор а Зеки Кабрио.Деновиве Зеки најавува голема промоција на Спотот во Сателитската ИНТВ Австралија,Гранд ТВ, и поголемите Балкански музички телевизии.

Спотот го снимаше ИН Продукција од каде ни напоменаа дека имало измени на самото снимање поради големото невреме што ја зафати држават аи Охрид,мешѓутоа не се откажавме имавме измени во самото сценарио и се снимаше и кога имаше бранови,ветрови,силнен дозд ,покиснавме ама успешно се заврши снимањети и очекуваат добар пеоизвод.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*