Е ова е патриот: Средношколка од Австралија собира пари за реконструкција на медицинското училиште во Битола

July 7, 2019 intvaustralia 0

Oткако на училиште добиле задача да направат проект кој треба да го направи светот подобро место, средношколката Медисон Ристевски од Австралија која е со македонско […]