Стојне и Бобан со нов проект!

July 6, 2019 intvaustralia 0

Стојне Николова и Бобан Мојсовски снимија проект со кавери на познати македонски песни, од кои повеќето патриотски. Тие се надеваат дека проектот ќе биде добро […]

Тандеми ќе слават јубилеј 20 години

July 6, 2019 intvaustralia 0

Дваесет години постоење на македонската естрада во месец февруари ќе одбележи групата Тандеми. Се разбира, нивниот јубилеј ќе биде одбележан со пригодна свеченост. Добропознатите момци […]