Mакедонски фолк пејач возејки мотор,се здоби со скршеници!

Еден од најпопуларните Фолк пејачи Спасен Силјановски возејќи се со неговиот мотор крос по тешко пристапен планински терен, при голем скок се зададе со скршеница и веднаш е пренесен на болница,штетана не е голема поради тоа што носел кацика .

Спасен веќе се чуствува добро и е пуштен дома и веќе најавува дека виќендов го чекаат свирките и нема пауза со пењето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*