Се одржа донаторски ручек во Црквата Злата Мегденска во Мелбурн

На 30 јуни се оджа Донаторски ручек во црквата Св.Злата Мегденска во Мелбурн во преполна сала и музика во живо.

Организатор на оваа забава беше културно уметничкото друштво од Мелбурн Александар Македонски ,организаторите најавуваат дека ова ќе остане и понатака традиција и од вгодина ќе биде уште поорганизирани и најверојатно ќе учествуваат естрадни уметници од Македонија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*