ПЕТРОВДЕНСКИ УРНЕБЕС


11.07.2019 ПОЧЕТОК: 20часот
Забавата ќе се одржи во паркот наспротиГостилница Деспина – Кривогаштани.. Сето тоа ќе биде збогатено со специјалитети на скара, лотарија и други изненадувања 
Резервации на телефон: Гостилница Деспина (048-472-707)
Пеце: 078-257-504
Драган: 078-316-359 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*