ПЕТРОВДЕНСКИ УРНЕБЕС

July 2, 2019 intvaustralia 0

11.07.2019 ПОЧЕТОК: 20часотЗабавата ќе се одржи во паркот наспротиГостилница Деспина – Кривогаштани.. Сето тоа ќе биде збогатено со специјалитети на скара, лотарија и други изненадувања Резервации на […]