Австралиска архива: Тодор Александров сакал да ги истера Србите, Бугарите и Грците од Македонија

July 24, 2019 intvaustralia 0

Тодор Александров беше стигматизиран лик во Македонската историја, цели 75 години, во време на комунизмот. Веќе нема сомнеж, дека комунистите се обидувале да го оцрнат […]

ВИДЕО: Тепачка на популарната плажа – Британци викнале дека се ограбени, па започнал инцидентот

July 19, 2019 intvaustralia 0

Група британски туристи започнала тепачка на популарната плажа во Барселона. Додека капачите одморале и се сончале, мажите почнале да се тепаат со неколку локалци. „Тоа […]