58 годишен годишен Македонец прободен со нож во БУЏИБА .


Македонецот се пријавил во поликлиниката во Моста облеан со крв од каде е пренесен со амбулантно возило на дополнителни прегледи во главната болница. Полицијата врши увид и се трага по сторителот. 
Lovin Malta small information the nationality of the guy is MACEDONIAN, not NORTH MACEDONIAN . So before you write something check about it . This is such a shame for your knowledge!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*