Најдете ми бугарин што се вика Гоце и грк што се вика Филип, а јас ќе ви најдам невина….

Твитер статус кој на нај едноставен начин ја опишува моменталната состојба со соседите.

😁

“Ако денеска најдете Бугарин што се вика Гоце, ако најдете Грк што се вика Филип, јас ќе ви најдам невина проститутка, и поштен политичар ќе најдам ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*