БРАЌАТА КОИ УБИЈА МАКЕДОНЕЦ ВО АВСТРАЛИЈА ИЗЛЕГОА ОД ЗАТВОР

Двајцата браќа кои по групна тепачка во клуб, го убија Македонецот Дени Димовски прободувајќи го во градите, во вторникот беа пуштени од затвор по излежување на многу кратка затворска казна..

Мајката на убиениот Димовски дојде од Македонија за да присуствува на одлучувањето во судот и даде своја изјава. Дени Димовски е единец во семејството Димовски. Според шпекулации, тепачката започнала поради банална расправија за турнат пијалок.

Brawl Madness

CCTV footage has been released of a 'ferocious' brawl in a Caroline Springs restaurant that led to the party host getting stabbed to death. #9News | http://9News.com.au

Gepostet von 9 News Melbourne am Dienstag, 11. Juni 2019

Brawl Madness

CCTV footage has been released of a 'ferocious' brawl in a Caroline Springs restaurant that led to the party host getting stabbed to death. #9News | http://9News.com.au

Gepostet von 9 News Melbourne am Dienstag, 11. Juni 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*