(видео)Погледнетего летниот хит на Адреналин бенд

“Летна шема” е насловена хит песна на Адреналин бенд од Скопје.Спотот за оваа песна е сниман во Охрид заедно со ИН Продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*