(видео) Прекрасна љубовна приказна на младиот Ангел Стојкоски

Младиот фолк пејач Ангел Стојкоски промовираше нова песна заедно со спот.Спотот се снимаше на неколку локации во Струга и Вевчани,а освен Ангел учествува уште неколку статисти.Во посната како и во спотот се раскажува како младо момче е вљубено во две сестри близначки.

погледнетего видеото.

Pretplatetesi i bidet e vo tek so nasite video estradni vesti

https://www.youtube.com/channel/UCRw-rjMZNmwS1ylHoS116yw?view_as=subscriber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*