Александар Трајковски од Енерџи бенд со ново оро и спот во Австралија

Покрај успешната Австралиска турнеа колегите од Енерџи бенд беа гости во спотот нанивниот колега Александар Трајковски.

Спотот се снимаше во Австралија со М16 продукција

Препорацано видео

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*