Оваа Македонска фолкерка ги има најдобрите фолк балади!

Татјана Стефановска е фолкерката со најемотивните балади ,таа издаде неколку баледи и беа одлично прифатено до публиката.Познавачите на добрата песна велат не секој пејач може да испее балада ,а на Татјнаа се гледа дека и лежат баладите.

Освен балади Татјана има и доста брзи песни кои вече некои се хитови,Битолчанка е веќе хит песна и во дијаспорат веќе не се може без таа песна,исто песните Џумбуш па дајте песна и многу друќи.

Татјана деновие има нова фотосесија а работи на нови песни и спотови .

Дел од баладите на Татјана

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*