Наум Петрески повторно на риболов во Сиднеј

Наум Петрески кој деновиве е на голема Австралиска турнеја, во исти термин на исто место.

После мината случка во Сиднеј каде дојде до мала незгода со бродот ,ова година со дел од истата екипа заедно со неговите пријателиСтив од Куку леле и режисерот Горан Пржин повторно на риболов со исти брод наисто место ,овојпат се е под контрола.

Наум со неговата екипа имаат концерти ширум Австралија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*