Група Плетенка со нов проект

June 1, 2019 intvaustralia 0

Деновиве битолската група “Плетенка” снимше нов видео музички проект во живо. Во него се најдоа одбрани македонски песни со релативно свадбарски призвук. Помеѓу другото во […]